Кошницата ви е празна.
Български 
Търсене
Ключови думи
плевен
Ключови думи
Разширено търсене
photo filters
Категории
lightboxes

Резултати (32)

 auto
 Меню
Панорама Плевенската епопея
Панорама Плевенската епопея Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“ е художествен музей в Плевен, построен в чест на 100-годишнината от Освобождението на Плевен от османско иго.
Панорама Плевенска епопея
Панорама Плевенска епопея Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“ е художествен музей в Плевен, построен в чест на 100-годишнината от Освобождението на Плевен от османско иго.
Панорама Плевенска епопея
Панорама Плевенска епопея Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“ е художествен музей в Плевен, построен в чест на 100-годишнината от Освобождението на Плевен от османско иго.
Плевенската панорама
Плевенската панорама Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“ е художествен музей в Плевен, построен в чест на 100-годишнината от Освобождението на Плевен от османско иго.
Плевенската епопея
Плевенската епопея Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“ е художествен музей в Плевен, построен в чест на 100-годишнината от Освобождението на Плевен от османско иго.
Крепостта Сторгозия
Крепостта Сторгозия Сторгозия е късноантична и ранновизантийска крепост и селище, останки от което се намират в днешния парк Кайлъка в град Плевен. Снимка от Базиликата.
Крепостта Сторгозия базилика
Крепостта Сторгозия базилика Сторгозия е късноантична и ранновизантийска крепост и селище, останки от което се намират в днешния парк Кайлъка в град Плевен. Снимка от Базиликата.
Сторгозия базилика
Сторгозия базилика Сторгозия е късноантична и ранновизантийска крепост и селище, останки от което се намират в днешния парк Кайлъка в град Плевен. Снимка от Базиликата.
Крепост Сторгозия град Плевен
Крепост Сторгозия град Плевен Сторгозия е късноантична и ранновизантийска крепост и селище, останки от което се намират в днешния парк Кайлъка в град Плевен. Снимка от входа.
Базиликата при крепостта Сторгозия
Базиликата при крепостта Сторгозия Сторгозия е късноантична и ранновизантийска крепост и селище, останки от което се намират в днешния парк Кайлъка в град Плевен. Снимка от Базиликата.
Крепостта Сторгозия до Плевен
Крепостта Сторгозия до Плевен Сторгозия е късноантична и ранновизантийска крепост и селище, останки от което се намират в днешния парк Кайлъка в град Плевен. Снимка от Базиликата.