bgStock Форум за фотография и уроци - Поверителност

Вашия акаунт ще съдържа уникално потребителско име, персонална парола за вход в акаунта и персонален валиден email адрес. Информацията в акаунта Ви се защитава от законите на държавата в която е хостнат сайта. Всякаква друга информация изисквана за да се регистрирате се отклонява от правилата. Във всички случай Вие решавате каква ще бъде информацията в публичния Ви акаунт.
Администраторите и модераторите нямат достъп до Вашата парола. Администратора може да промени паролата Ви ако желаете но това можете да сторите и самостоятелно стига да имате въведен валиден e-mail адрес. Администратора може да промени Вашето потребителско име но от тази възможност ще можете да се възползвате само в случай, че сте допуснали правописна грешка при регистрацията
Паролата Ви е криптирана така, че да бъде на сигурно място. Препоръчително е когато се регистрирате в други форуми/сайтове да използвате различни пароли. Чрез паролата Вие можете да влезете в акаунта си, пазете я. Ако по някаква причина забравите паролата си можете да използвате опцията "забравих си паролата".


Върни се към страницата за вход

cron