bgStock Форум за фотография и уроци - Условия за ползване

Форумът е дискусия, всеки има право на свое мнение, всеки има право да го отстоява. Не е нужно да сте съгласен с мнението на другите, но сте длъжен да го уважавате и да спазвате добрия тон. Груб тон и неуважение няма да се толерират.

Правила на Форума :

1. Съобщения и теми
1.1. Абсолютно е забранено да се пишат обидни или подобни съобщения (ще бъдат трити без предупреждение).
1.2. Темите за които пишете трябва да са свързани с форума във който ги пускате, да са със заглавия, от които да се разбира за какво е темата.
1.3. Темите и постовете трябва да са на кирилица освен ако не се налага изписването на чужди думи, имена, линкове и др. Забранява се заместването на буквите Ч и Ш с цифрите 4 и 6. Правилото не важи за чата.
1.4. Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За целта използвайте бутон "РЕДАКТИРАЙ".
1.5. Не цитирайте цели мнения, освен ако наистина не се налага.
1.6.
Постове с кратко съдържание в стил "спам" ще бъдат изтрити.
1.7.
Уверете се дали темата която искате да публикувате вече не съществува. Можете да ползвате Търсачката.
1.8.
Забранено е унищожаването на стари постове или обезобразяването им под каквато и да било форма!
1.9.
Забранено е изпращане на съобщения, в които не е спазен добрия тон и такива от рода на Спам. Ако сте жертва на такива, запазете ги и се свържете администратора.
2. Лични данни и съдържание
2.1. Забранено е копирането на каквато и да е информация от bgStock Форум, можете да ползвате само цитати и линкове към темите.
2.2. Забранено е слагането на подписи със голям размер и неприемливо съдържание.
2.3. Забранено е публикуването на снимки в галерията, авторските права за които не притежавате.
3. Основни положения
3.1. Bg Stock Форум е сайт за авторска фотография и форум за коментари. В галерията можете да публикувате единствено снимки, чийто автор сте. Във Форума могат да се публикуват снимки на чужди автори с цел изразяване на мнение, съвет или препоръка стига да не се нарушават правата му и в рамките на колегиалното отношение. Ако авторът поиска премахването на снимка или материал, същите ще бъдат изтрити без предупреждение.
3.2. Ако някой Ви обиди НЕ отговаряйте на нападките, а се свържете със модератор или администратора. По никакъв начин написаното от Вас не трябва да обижда или да накърнява който и да било потребител.
3.3. Забранено е коментирането на правописни и подобни грешки в темите, моля подобни забележки пишете на лично събщение!
3.4. Забранява се публикуването в галерията и форума на порнографски снимки, както и на линкове към такива материали.
3.5. Модераторите имат право да променят или трият постове, да трият или заключват теми, да трият снимки или да наказват потребители, които нарушават правилата на форума и добрия тон - БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. Модераторите са длъжни да спазват правилата на форума и да бъдат в помощ за тяхното спазване от всички потребители. Грубо или некоректно отношение към модераторите ще бъде последвано от наказание. При некоректно отношение на модератор свържете се с администратора.
3.6. Потребители, нарушили правилата на този форум, ще бъдат предупреждавани максумум 2 пъти, след което ще последва бан.
3.7. Администрацията на форума не подкрепя нарушаването на закона за авторските и сродните им права. Призоваваме Ви да се въздържате от публикуването на директни връзки, съдържащи материали в нарушение обекта на авторското право, както и искането на такива чрез форума.
3.8. Всякакви публични коментари относно действията на модераторите ще бъдат считани за нарушение.
3.9. Нови потребители директно създаващи конфликти и подобни проблеми се наказват с директен бан!

Всички правила са въведени единствено с цел сайта да бъде едно приятно място за Вашите интереси и основа на бъдещо приятелство и дискусия. МОЛЯ ЗАПОМНЕТЕ ТОВА !!
Екипа на сайта си запазва правото да променя, добавя или премахва части от правилата на форумите, когато сметне за необходимо с цел подобряване на функционалноста на сайта.

За контакти - Тук!


Върни се към страницата за вход

cron