• Login/Out
  • Влез
    Потребителско име:

Забравих си паролата
    Препрати активиращ e-mail
    Вкарвай ме автоматично всеки път
    Скрий ме

Правила на ползване
  • РЕКЛАМИРАЙ
  • Натурален пчелен мед град Трявна
  • СТОК САЙТОВЕ

DepositPhotos регистрация

Ключови думи за тази тема
DepositPhotos регистрация DepositPhotos регистрация istock сайтовете панел fotolia иначе знам пари тест интересно наистина винаги всяка всяка контролен възможност

Мнениеот maggee » 17 Март 2010, 18:12

DepositPhotos е сравнително нов сайт за микросток фотография.
За да се регистрирате в сайта кликнете на бутона Create an account! в началната страница или ТУК.
Самата регистрация е лесна. Ако искате да продавате снимки кликате на Sell photos click here, а ако искате да купувате - Buy photos click here и следвате инструкциите.

След регистрацията изискват 5 снимки, за да Ви одобрят като фотограф и снимка на Вашата лична карта или задграничен паспорт. Ако снимките бъдат одобрени веднага се прехвърлят във вашето портфолио. Остава само да им добавите заглавие, ключови думи и категории.

Интересното е, че DepositPhotos имат специална програма за насърчаване на фотографи и илюстратори. Само избрани фотографи и илюстратори ще имат възможност да участват в тази Промоционална програма. По време на процеса на стандартен преглед, проверителите ще търсят топ фотографи и илюстратори, които да участват в Промоционалната програма. Само на най-квалифицираните ще бъде предоставен достъп до Промоционалната програма. На продавачите, които бъдат избрани за тази програма ще се плаща незабавно за всяко едно оригиналното изображение, което бъде одобрено от DepositPhotos. Т.е. получавате безвъзмездно пари само чрез качване на своя снимка.
DepositPhotos ще Ви плаща $ 0,20 за всяка една оригиналната снимка или илюстрация, която качите за продажба в библиотеката им, до 500 снимки. Пътят за активиране на програмата е следния: Main menu -> Promotion -> Aktivate
Успех и много продажби на всички!!!

Други полезни теми за сток сайтовете:
iStock регистрация, тест и контролен панел
Dreamstime регистрация и конролен панел
Fotolia регистрация и контролен панел
Регистрация в Shutterstock
Сток сайт 123rf регистрация и контролен панел
Сток сайт Bigstockphoto - регистрация
Водещи сток (Stock) сайтове
Аватар
maggee
Модератор
Модератор||

Потребители Информация Потребители Информация

Препоръчваме ви

Re: DepositPhotos регистрация

Мнениеот maggee » 17 Март 2010, 20:42

Може да качвате снимки по няколко начина:
  • Всяка снимка по отделно
  • Много снимки едновременно
  • Чрез FTP

Пътят за качване е следният: Main menu -> Files -> и избирате съответния начин на качване Upload / Multi-Upload / FTP Upload.
  • Upload - може да качите само една снимка

• Multi-Upload - може да качите много снимки едновременно. Кликате на бутона Add Избирате папка, селектирате желаните снимки кликате на бутона Open и после на Upload

• FTP Upload - може да качите мног оснимки едновременно
Аватар
maggee
Модератор
Модератор||

Препоръчваме ви

Мнениеот jordan_rusev » 01 Апр. 2010, 18:05

Регистрирах се , одобриха ме , активирах програмата (Main menu -> Promotion -> Aktivate) и там ме одобриха , и наистина дават по $0.20 на одобрена снимка. До 500 качени снимки дават по $0.20, което прави $100 и не е зле наистина като за старт.
Прегледах ранга на сайта и като сравнение например с 123rf или BigStock е доста по-назаде но за последните 3 месеца има ръст от +530%, за последния месец ръст +58%.
Интересно също е и това че сайта е най-популярен в Беларус, Украйна, България, Швейцария, Русия, Швеция, Полша, Чехия, Гърция, Австрия, Италия, САЩ - точно в тази подредба.
Иначе е със седалище САЩ, Флорида.
Аватар
jordan_rusev
Модератор
Модератор||

Препоръчваме ви

Мнениеот jordan_rusev » 29 Май 2010, 22:17

Интересен факт - от 21 качени снимки от приблизително месец и половина насам имам 2 продажби. Базата им има само 1 500 000 снимки и по лесно се откриват.
Аватар
jordan_rusev
Модератор
Модератор||

Препоръчваме ви

Мнениеот jordan_rusev » 06 Юли 2011, 10:36

Ето как се теглят спечелените парички в Deposit-a

Аватар
jordan_rusev
Модератор
Модератор||

Препоръчваме ви

Мнениеот MIRANOVA » 19 Юли 2013, 14:42

Ох.. пак аз :D
Да питам, в този сайт искат да се попълни някакъв Тах формуляр. Аз не знам кое да попълня,България има ли данъчна спогодба със Сащ? Има някаква листа на страните,но и от нея не ми става ясно Бг в коя графа попада.
Аватар
MIRANOVA
Нов
Нов|Нов|Нова

Препоръчваме ви

Мнениеот maggee » 21 Юли 2013, 10:08

Погледни това. Във всички сток сайтове тези формуляри са сходни или дори едни и същи и се попълват по един и същи начин. Винаги се попълва W-8BEN.
Аватар
maggee
Модератор
Модератор||

Препоръчваме ви

Мнениеот karakostadinov » 04 Дек. 2016, 03:16

Като начинаещ се регистрирах и когато имам време ще отделям.
Аватар
karakostadinov
Нов
Нов|Нов|Нова

Препоръчваме ви

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Подобни теми

Върни се към Сток сайтове