• Login/Out
  • Влез
    Потребителско име:

Забравих си паролата
    Препрати активиращ e-mail
    Вкарвай ме автоматично всеки път
    Скрий ме

Правила на ползване
  • РЕКЛАМИРАЙ
  • Натурален пчелен мед град Трявна
  • СТОК САЙТОВЕ

Сток сайт clipdealer.com. Измамен Stock сайт !!!

Ключови думи за тази тема
Сток сайт clipdealer.com. Измамен Stock сайт !!! Сток сайт clipdealer.com. Измамен Stock сайт !!! място къде възможност линк продажби иска gif явно https правя началото качвам хубаво естествено хората

Сток сайт clipdealer.com. Измамен Stock сайт !!!

Мнениеот jordan_rusev » 18 Фев. 2021, 15:45

:att Сток сайта clipdealer.com с лого :
Изображение
е измамен сток сайт, нарочно не слагам линк към него за да не му правя беклинкс, който иска да го разгледа може да си го изпише :att Не качвайте там никакво портфолио, след това няма да можете дори да го изтриете. В сайта clipdealer.com няма възможност да се изтегли сумата която натрупате от продажби а наскоро попаднах и на мнения във фейсбук че и хората които купуват не могат да си вземат снимките. На това място в акаунта на clipdealer.com излиза бутон withdraw, който обаче натиснеш ли веднъж изчезва и повече не се появява. Явно е поставен в началото за да подлъгва че всичко е наред.

Имат даден телефон за връзка на който вдига човек с акцент и казва че "сега колегите ги нямало и ще им предаде по-късно да се обадят" а по-късно естествено никой не се обажда.
Изображение

Навсякъде в сток сайта всичко води до мейл на съпорта на който никой никога не отговаря.

:att :att :att Хубаво е да се разпространи в социални мрежи и т.н.т. хората да не се подлъгват да качват там. Отделен въпрос е че clipdealer.com може да събират информация за логини, пароли, мейли и т.н.т. :att :att :att

:thumbdown :thumbdown :thumbdown

Ако знаете къде може да се докладва за такива измами пишете за да го направим и да го спрем. :att
Аватар
jordan_rusev
Модератор
Модератор||

Потребители Информация Потребители Информация

Препоръчваме ви

Re: Сток сайт clipdealer.com. Измамен Stock сайт !!!

Мнениеот ba11istic » 20 Фев. 2021, 20:33

Мислих и аз да качвам там миналата Година Дакаааа.... Но добре че не съм :clap :clap :clap :clap :clap
Аватар
ba11istic
Профи
Профи|Профи|Профи

Потребители Информация Потребители Информация

Препоръчваме ви

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Подобни теми

Върни се към Сток сайтове