За да влизате като потребител, е необходимо да се регистрирате. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители могат да имат допълнителни права и възможности. Преди да влезете, прочетете внимателно всички правила и изисквания за участие.
Условия за ползване | Поверителност
|
|
Ключови думи за тази тема
Сток сайт Bigstock регистрация и тест Сток сайт Bigstock регистрация и тест istock сайтовете панел беше fotolia колко знам пък знам искам горе iso нищо нищо имаш
от maggee » 31 Ян. 2011, 18:44
Сток сайт Bigstockphoto - регистрация BigstockphotoРегистрацията може да си направите от този линк BigstockphotoПопълвате си данните и отбелязвате с отмятка, че сте съгласни с условията на ползване на сайта и кликате върху бутона Create account
-
Untitled-2.jpg (25.09 KiB) [ Прегледано 35132 пъти ]
Прегледано 35132 пъти
После чакате на e-mail адреса Ви да бъде изпратен един код, който трябва да нанесете в полето Promo codeИ ето, че вече сте готови да качвате снимки. Не се минава през никакъф етап на одобрение като фотограф, така че може да качвате направо файлове за продажба. След като влезете в профила си / Your Account/ от бутончето Uploads влизате в менюто за качване на изображения.
-
Untitled-3.jpg (31.13 KiB) [ Прегледано 35132 пъти ]
Прегледано 35132 пъти
Подменютата са следните: Upload Images - Отваря Ви се прозорец за качване на иображения; Edit and Submit - Отварят Ви се всички качени нимки, който чакат да бъде попълнена информацита към тях /заглавие, ключови думи, категории/, за да бъдат пуснати за одобрение; Manage Releases - От тук може да качвате releases, които да ползвате многократно; Approval Status - Тук виждате статуса на вашите изображения - дали чакат за редакция от Вас; за одобрение или дали са върнати, заедно с причината, поради която изображението е било отхвърлено; FTP Log - Тук виждате изображенията, които са качени чрез FTP, като данните за FTP са следните: * Hostname: ftp.bigstockphoto.com * Username: <your Bigstock username> * Password: <your Bigstock password> View Your Portfolio - Вашето порфолио Други полезни теми за сток сайтовете:iStock регистрация, тест и контролен панелDreamstime регистрация и конролен панелFotolia регистрация и контролен панелРегистрация в ShutterstockСток сайт 123rf регистрация и контролен панелDepositPhotos регистрацияСток сайт Bigstockphoto - регистрацияВодещи сток (Stock) сайтове
-
maggee
- Модератор
-
Потребители Информация
- Група: Глобални модератори
- Снимки: 0
-
-
от nikoletka » 20 Апр. 2015, 21:22
Значи, първо да кажа къде влизам, за да си видя тези неприети снимки - Uploads--Approval Status --- View Declined Images и ми излизат всички неприети снимки с червения надпис (причината). Ето на една какво пише: Declined Daisies Reason: ARTIFACT PROBLEMS: Over-sharpening /Noise / Overuse of Noise Reduction in image when viewed at 100%. Common causes include shooting in low light, using a high ISO, and/or poor post-processing techniques. А на останалите масово фокуса им е проблем, т.е. едва ли ще ме чакат да ги оправям. Ако бъркам начина за виждане на неприетите снимки, моля насочете ме къде да вляза, за да ги изтрия. Благодаря!
-
nikoletka
- Напредващ
-
Потребители Информация
- Група: Регистрирани потребители
от nikoletka » 20 Апр. 2015, 22:19
Благодаря за отделеното внимание. По принцип знам, че Approval statusa няма да се промени като ги изтрия, но мислех, че мога да ги махна, след като не са ми приети. Да, няма да се откажа, заела съм се с няколко сайта. Разбира се като начинаещ ми е трудно, но се надявам, че щом са ме приели в няколко сайта и са одобрили снимките ми, то някой някога ще реши да си ги купи.
-
nikoletka
- Напредващ
-
Потребители Информация
- Група: Регистрирани потребители
-
- Тест в BigStock
от recording19studio » 08 Юни 2011, 22:30
- 1 Отговори
- 7563 Преглеждания
- Последно мнение от jordan_rusev