![]() |
Вектори за сток сайтове
Ключови думи за тази тема
Вектори за сток сайтове Вектори за сток сайтове помощ имаш фотографията нова какъв друга shutterstock ясно пише незнам качвам заради проблема проблема искат
3 posts
• Страница 1 от 1
Вектори за сток сайтовеЗдравейте ! Незнам дали тук трябва да пиша ,ако не е тук се извинявам. Мога ли да ви помоля за малко помощ.Нова съм в сток фотографията и качвам илюстрации в shutterstock ,но ми връщат доста илюстарции заради тази причина: Please attach reference image in the property release field & resubmit: http://goo.gl/db1n7z и , и не разбирам ,какъв е проблема ако можете да ми помогнете.Благодаря
Re: Готини вектори от сток галериятаСпоред това, което показваш, става ясно че вектора е направен от друга снимка и ти искат да качиш оригиналната снимка. Аз така го разбирам
Re: Готини вектори от сток галериятаАко трейсвъш снимка която е твоя трябва да я качиш в полето за пропърти релийз. Ако снимката която трейсвъш не е твоя то трябва да имаш разрешение под формата на пропърти релийз от автора на снимката ! Това е проблема, то си го пише в линка който си посочила
![]()
3 posts
• Страница 1 от 1
Подобни теми
Върни се към Векторна графика и графичен дизайн Кой е на линияПотребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта |