• Login/Out
 • Влез
  Потребителско име:

  Регистрация
  Парола:

  Забравих си паролата
  Препрати активиращ e-mail
  Вкарвай ме автоматично всеки път
  Скрий ме

  Правила на ползване
 • РЕКЛАМИРАЙ
 • Натурален пчелен мед град Трявна
 • СТОК САЙТОВЕ

Фотоконкурс на тема "Игра на цветовете"

Новини, фотоконкурси и изложби, интересни събития свързани с фотографията
Ключови думи за тази тема
Фотоконкурс на тема "Игра на цветовете" Фотоконкурс на тема "Игра на цветовете" колко хора photo photo всяка две случай конкурса цел условия участие цветовете цветовете цветовете цветовете

Фотоконкурс на тема "Игра на цветовете"

Мнениеот maggee » 19 Юли 2012, 13:03

Фотоконкурс на тема "Игра на цветовете" - до 15.08.2012

За да участваш във фотоконкурса на Pixel Media, трябва да качиш авторска снимка в галерията на адрес http://www.photo.pixelmedia.bg Конкурсът е за авторска фотография и кадрите, за които се установи, че не са заснети от съответния участник, ще бъдат изтривани от галерията.

Всеки участник трябва да бъде регистриран потребител на PixelMedia.bg. Регистрацията е изключително опростена и отнема секунди. Единствената лична информация, която изискваме, е твоето име,телефон и валиден e-mail адрес. Тази информация няма да бъде предоставяна на други хора или фирми и ни е необходима само за да се свържем с теб, в случай че спечелиш някоя от наградите.

Изисквания към снимките:

- да отговарят на зададената тема в конкретния кръг от конкурса
- да не са били награждавани в други фотоконкурси
- да имат минимален размер 1024 пиксела (по хоризонтала)
- да не са били подлагани на груби манипулации със софтуер за обработка на изображения, като допустимите корекции са crop, levels, color balance, sharpen и unsharp mask

С колко снимки може да се участва в конкурса
Всеки регистриран участник има право да качи в галерията до 5 снимки за текущия кръг от фотоконкурса.

Как протича гласуването
Всеки регистриран потребител на PixelMedia.bg има право да гласува за всяка снимка от конкурса най-много по веднъж на ден.
За да гласува, потребителят трябва да е логнат в профила си, т.е. да е влязъл в сайта със своето име и парола. Логнатите потребители виждат под всяка снимка (в нейния детайлен преглед) пет звезди. Гласуването се извършва чрез просто щракване с мишката върху някоя от петте звезди, след което снимката получава съответния брой точки (от една до пет).

Всеки потребител може да гласува само от един регистриран профил. Създаването на множество профили от един и същ потребител с цел гласуване за снимки от конкурса е абсолютно забранено! При откриване на подобни случаи администраторите на сайта имат право да изтрият всички акаунти на съответния потребител, както и всички снимки, за които той е гласувал от тези акаунти.

Как се определя победителят
Временното класиране на снимките се извършва автоматично според броя на точките, които те са събрали в периода на провеждане на съответния кръг от конкурса. Ако две (или повече) снимки имат еднакъв брой точки, класирането помежду им се извършва според средната оценка, която всяка от тях е получила. Средната оценка за даден кадър се изчислява, като се разделят броя на точките върху броя на потребителите, които са гласували за него.

След приключване на срока за участие, компетентно жури определя победителя измежду първите 32 снимки във временното класиране.

Качването на снимка в галерията на фотоконкурса означава, че съответният участник е съгласен с гореописаните общи условия за неговото провеждане.

Pixel Media си запазва правото да извършва промени в правилата на конкурса, за които всички участници ще бъдат известявани своевременно.
Аватар
maggee
Модератор
Модератор||
 
Потребители Информация Потребители Информация
 

Препоръчваме ви

 

Re: Фотоконкурс на тема "Игра на цветовете"

Мнениеот maggee » 24 Ян. 2013, 19:45

Победител в Игра на цветовете е Стефан - http://www.photo.pixelmedia.bg/gallery/ ... ageId=4229
Аватар
maggee
Модератор
Модератор||
 
Потребители Информация Потребители Информация
 

Препоръчваме ви

 

 • Подобни теми
  Отговори
  Преглеждания
  Последно мнение

Подобни теми

Върни се към Новини и фотоконкурси

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron