• Login/Out
  • Влез
    Потребителско име:

Забравих си паролата
    Препрати активиращ e-mail
    Вкарвай ме автоматично всеки път
    Скрий ме

Правила на ползване
  • РЕКЛАМИРАЙ
  • Натурален пчелен мед град Трявна
  • СТОК САЙТОВЕ

Мнения за Варненска строителна компания ООД

Всичко останало каквото Ви хрумне
Ключови думи за тази тема
Мнения за Варненска строителна компания ООД Мнения за Варненска строителна компания ООД беше колко знам искам горе друг хора цяло защо какви тела тоест разбира успех правят

Мнения за Варненска строителна компания ООД

Мнениеот Pete_Sampras » 19 Ноемв. 2021, 10:12

Знам че това е форум за фотография но реших да споделя един много широко наболял проблем с идеята да стигне до по-широк кръг от хора и да получи гластност. Варненска строителна компания е строителна компания, с доста жилищни кооперации в портфолиото си. Сайта им е vsk-bg(точка)com. Собственик съм на апартамент от сграда Армада етап 1, построена от Варненска строителна компания ООД.

Ето и негативните точки които искам да споделя (положителни няма):
• забавиха предварително договорения срок за завършване, разбира се отчитам факта че с всички строителни компании е така. Тук 2 входа по 5 ет. взеха Акт16 след 3.5години. Като на Акт16 нямаше парапети на всички тераси, не беше пусната вода и ток още около месец.
• след като си получат парите Варненска строителна компания ООД тотално те забравят, не можеш да се свържеш с никой които да поеме отговорност за някакъв проблем, прехвърлят от един на друг и накрая се стига до човек в болничен или отпуска. Направо да те побият тръпки колко мошенически те разиграват.
• в трите входа има ужасно много апартаменти с течове, съседите не знаят какво да правят, Варненска строителна компания ООД не реагира и разиграва както описах по-горе
• подземните паркинги са вечно с локви след дъжд, в следствие на течове
• по време на строежа Варненска строителна компания ООД събираха по 500лв за топломер за топлофикация. Като сумата е 250лв за топломер и 250лв за тръбната инсталация. Оказа се че ВИОЛИЯ не са получили никакво плащане от Варненска строителна компания ООД за инсталациите и сега който иска да му бъде пуснато парно трябва да плати по 1000лв на ВИОЛИЯ за инсталациите (скъпи тръби но това е ВИОЛИЯ такива са).
• изчезнаха всички топломери 1 седмица след поставянето им. От ВИОЛИЯ твърдят че от работници от Варненска строителна компания ООД са ги откраднали. Заедно с тях няколко осветителни тела, принухме се да сменяме патрони за брави за да не ни окраде собствения ни строител Варненска строителна компания ООД.
• вътрешните изградени инсталации за телевизия и интернет са целенасочено направени единствено и само с А1, тоест ако искаш с ВИВАКОМ не става защото кабела им е друг и не е прекарам по време на строежа съответно трябва да се дупчат плочи и стени.
• половината апартаменти нямаха вода в кухните 5 месеца след акт16. Не съм сигурен защо, трябваше да имат втори водомер мисля а не беше поставен.
• натресоха ни домоуправителна фирма която се държеше собственически и вместо от нас да зависи какви суми ще се събират и какво ще се прави по етажната собственост те определяха всичко. След събрание на етажна собственост решихме да изберем друг домоуправител. С новия всичко е наред но Варненска строителна компания ООД игнорират тотално опитите за връзка с тях.
отказват да обслужват гаранционно сградата защото имало усвоени тераси, които обаче са усвоени със документация в общината и съгласието на Варненска строителна компания ООД. Всъшност те са наели външна фирма да отстрани течовете по отводнителните канали но им се сторило доста скъпо и решават да избягат от отговорност.
• като цяло ползват само фирми подизпълнители и то най-евтините но некадърни в това отношение. Всички ВиК инсталации са критично зле изпълнени. Ел инсталациите също.

Малко снимки за бъдещите им клиенти

Това е от мен, възможно е да съм пропуснал нещо. Успех на бъдещите им клиенти всичко да е наред.
Аватар
Pete_Sampras
Нов
Нов|Нов|Нова

Потребители Информация Потребители Информация

Препоръчваме ви

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Подобни теми

Върни се към Други