Кошницата ви е празна.
Български 

Въпроси и отговори

Мога ли да се регистрирам и да качвам снимки в bgStock ?
За момента сайта няма функцията на сток сайт, тоест не е отворен за свободна регистрация. Насочен е към продажбата на снимки а не към печалба чрез дистрибуция и комисионна.

Могат ли да се ползват свободно снимките от сайта?
Снимките, както и пълните права върху тях, принадлежат на техните автори и могат да бъдат използвани само след като бъдат закупени от сайта. Реда и условията за ползване можете да прочетете в секцията "Правила".

Как мога да закупя снимки от сайта ?
Закупуването на снимки е съпроводено от няколко стъпки.
• Първо трябва да се регистрирате като купувач и да закупите кредити. След влизането в сайта с Вашата регистрация под логото на сайта излиза допълнително меню, там има и бутон
Купи кредити.Като системата за разплащане можете да ползвате  Paypal и ePay. Ако нямате paypal или ePay акаунт може да закупите кредити по банков път (свържете се с нас чрез формата за контакти).
• Под всяка снимка има размерите които автора и е избрал да предложи и съответната цена. Размерите са в пиксели, причината за това е че в зависимост от резолюцията снимките могат да се печатат в различни размери.
Ето пример:  снимка с размер 3543х2362 пиксела може да се разпечата в размер 30х20см при 300 dpi резолюция но тя може да се разпечата и на 45х30 см при резолюция 200 dpi като това може да коства компромис в качеството.

Как мога да се свържа с администраторите на сайта ?
Можете да използвате формата за контакт, ние ще се постараем да получите незабавен отговор.